Μακαρόνια με ντομάτα και τυρί φέτα

11:10 μ.μ.

spaghetti with tomato sause and feta cheese




Γιατί είμαστε μακαρονάδες! Τι να κάνουμε..;


Εντάξει, όλοι το ξέρουμε πως τα μακαρόνια δεν λείπουν  από κανένα τραπέζι! Μια με δυο φορές την εβδομάδα (..ίσως και παραπάνω.. ;) ) τα τιμάμε σίγουρα!
Έχουμε μια εναλλακτική! 
Η διαφορά είναι στο τυρί που το προσθέτουμε μέσα στην κατσαρόλα και ζεσταίνεται... Μμμμμ!!!
Σερβίρουμε ζεστά με επιπλέον φέτα και ρίγανη και απολαμβάνουμε!!!









Υλικα:

Μακαρόνια (ότι τύπου θέλετε)

Ντομάτα λιωμένη στο μούλτι (απο φρέσκια ντομάτα)
Τυρί φέτα
λίγο ελαιόλαδο

(Οι ποσότητες είναι ανάλογα με τα άτομα και το πόσο ζουμερό θέλουμε να είναι το φαγητό μας!)






Εκτέλεση:

1. Βράζουμε τα μακαρόνια. Αφού βράσουν τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στο στραγγιστήρι.


2. Στην ίδια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με το τυρί φέτα και τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε την τριμμένη φρέσκια ντομάτα και τα ανακατεύουμε. Τα αφήνουμε μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά, περίπου 5 λεπτά. 

3. Σβήνουμε την κουζίνα και προσθέτουμε τα μακαρόνια στην κατσαρόλα με την ντομάτα και το τυρί.

4. Σερβίρουμε! Απολαμβάνουμε!






Καλή επιτυχία!!



You Might Also Like

0 σχόλια

Facebook

Instagram