Βουτυρόκρεμα (Butter cream Frosting)

1:01 π.μ.

Butter cream Frosting


Είναι το πιο απλό αλλά και το πιο ωραίο!
Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε τούρτες ( γέμιση ή για επικάλυψη.) σε κέικ,σε Cup cake,σε    τούρτες για γάμους,γενεθλίων ή όπου αλλού θέλουμε!
Μπορούμε επίσης να παίξουμε με τα χρώματα βάζοντας χρώματα ζαχαροπλαστικής!

Υλικά: 

140 γρ. ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 
280 γρ. άχνη ζάχαρη 
2 κ.σ. γάλα 
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (Vanilla extract)
1/4 κ.γ. αλάτι

Εκτέλεση:

1. Κοσκινίζουμε την άχνη. 



2. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο ώσπου να αφρατέψει.



3. Ρίχνουμε την αχνη σιγά σιγά καθώς χτυπάμε.



4. Μετά ρίχνουμε το γάλα, το αλάτι την βανίλια και τελευταίο το χρώμα ζαχαροπλαστικής της επιλογής μας.





*Tips

Το βούτυρο πρέπει οπωσδήποτε να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και η άχνη κοσκινισμένη! 
Αν βάλουμε φυτικό βούτυρο το αποτέλεσμα δεν θα είναι ίδιο σε γεύση αλλά και σε όψη!


Καλή επιτυχία! 


You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Οταν λετε βουτυροφανταζομαι εννοειτε απ ζωικο λυπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να διατηρηθεί εκτός ψυγείου; Για να τη βάλω σε κέικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να διατηρηθεί εκτός ψυγείου για πάνω απο 4 μέρες. Τέλειος συνδυασμός για κεικ.

      Διαγραφή
  3. Ποσες μερες αντεχει στο ψυγειο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Μέσα σε καλά κλεισμένο τάπερ μπορεί να αντέξει μέχρι και 2 μήνες στο ψυγείο.
      Μπορείτε, επίσης, να την βάλετε και στην κατάψυξη για μέχρι και 6 μήνες.
      Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή

Facebook

Instagram